Meniu
Prekių krepšelis

Kremai

Gamintojas: Phyt's Modelis: phyts-soin-corps-nutrition-extreme
Specialiai sukurtas giliam ir ilgai trunkančiam sausos odos maitinimui. Ši kūno priežiūros priemonė saugo odą nuo sausėjimo ir ramina tempimo ir diskomforto pojūčius. Itin turtingas augalinės kilmės veikliųjų medžiagų mišinys apsaugo ir maitina odą, stiprina hidrolipidinę plėvelę. Sumažėja šiurkštūs..
50.90€
Be PVM:42.07€
Gamintojas: Cantabria labs HELIOCARE Modelis: heglow
Priemonė su aukšta SPF50+ apsauga nuo saulės ne tik apsaugo odą, bet ir suteikia auksinę ir blizgančią apdailą, suteikiančią odai švytinčią išvaizdą.Kreminė oleogelio tekstūra suteikia labai aukštą apsaugą, puikiai tinka pirmosiomis saulės spindulių dienomis. Dermatologiškai patikrinta, atspari vand..
24.65€ 29.00€
Be PVM:20.37€
Gamintojas: INIKA Modelis: Inikdulks
AprašymasSuteikite savo odai spindesio su INIKA savaiminio įdegio dulksna. Itin smulki dulksna tinka veidui ir kūnui, greitai ir lengvai sukuria natūraliai atrodantį įdegį. Privalumai:- Drėkina odą;- Nekomedogeninė dulksna neužkemša porų;- Tolygiai pasiskirsto ant odos;- Sudėtyje yra raminančio..
32.85€ 36.50€
Be PVM:27.15€
Modelis: ibiza
SOL DE IBIZA tai mineralinė apsauga veidui ir kūnui SPF30 pakuotėje be plastiko. Naudojimas:Tai apsauginis kremas nuo saulės be vandens. Paimkite nedidelį produkto kiekį ir pirštais įmasažuokite jį į delną, o tuomet tepkite visą kūną. Šis apsauginis kremas nuo saulės taps kremini..
22.10€ 26.00€
Be PVM:18.26€
Gamintojas: Phyt's Modelis: phyts-fluide-protecteur-spf-50-kids
Specialiai sukurtas jautrios vaikų odos apsaugai. Bekvapis, be eterinių aliejų. Praturtintas augaliniu vitaminu E, maitinamosiomis ir apsaugančiomis medžiagomis praturtinta hipoalerginė formulė. Nefototoksiškas. Privalumas: praktiškas buteliukas su pompa, lengvam dozavimui. Lengvai telpa į bet kurį ..
39.90€
Be PVM:32.98€
Gamintojas: Phyt's Modelis: phyts-creme-protectrice-spf-30
Aukštos apsaugos kremas nuo saulės, praturtintas augaliniu vitaminu E, saugančiu odą nuo senėjimo. Skirtas pirmiesiems buvimams saulėje po ilgo laiko. Privalumas: maloni skysta tekstūra lengvam užtepimui, nepaliekanti baltų žymių. Sudėtyje mineralinė apsauga (cinko oksidas ir titano dioksidas); tauk..
39.90€
Be PVM:32.98€
Gamintojas: Cantabria labs HELIOCARE Modelis: HELIOCAREpediatricspray
Hipoalerginė sudėtis, išbandyta ant atopinės ir jautrios odos. Sudėtyje yra arginino ir glicerino, kurie padeda drėkinti ir palaikyti sveiką odos barjerinę funkciją. Priemonės purškimo formatas leidžia teisingai dozuoti ir palengvina naudojimą. Itin lengvas, lengvai paskirstomas ir atsparus vandeniu..
35.20€ 44.00€
Be PVM:29.09€
Gamintojas: Phyt's Modelis: Phytsblz
Švytėjimo suteikiantis gelis / Voile PailletéŠis žėrintis gelis su perlamutru palieka žaižaruojantį šydą ant Jūsų odos ir paryškina Jūsų įdegį.Neapsaugo nuo UV spindulių. Skirtas odai, kuri jau yra įdegusi, bet galima naudoti ir norit sukurti įdegio efektą. Sudėtyje natūralios kilmės perlamutras;ala..
49.00€
Be PVM:40.50€
Gamintojas: Phyt's Modelis: phyts-fluide-protecteur-spf-50
Skysta lengva tekstūra. Nepalieka jokių žymių užtepus. Praturtintas augaliniu vitaminu E, maitinamosiomis ir apsaugnčiomis medžiagomis. Nefototoksiškas. Privalumas: praktiškas buteliukas su pompa, lengvam dozavimui. Lengvai telpa į bet kurį krepšį. Sudėtyje mineralinė apsauga (cinko oksidas ir titan..
39.90€
Be PVM:32.98€
Sothys žvilgantis plaukų ir kūno aliejus
Užsakoma po užklausos
Gamintojas: Sothys Modelis: SShimmering
Suteikia odai žvilgesio, lengvai patonuoja ją, maitina ir stiprina. VEIKLIOSIOS MEDŽIAGOSAUKSO IR BRON­ZOS ATSPALVIŲ PERLŲ MIL­TELIAISuteikia odai tviskėjimoNAUDOJIMASPrieš naudojant kiekvieną kartą gerai suplakti. Tepti visą kūną arba tik norimas vietas. Plaukams: naudokite kaip maitinančią ka..
50.00€
Be PVM:41.32€
Gamintojas: Cantabria labs HELIOCARE Modelis: HELIOCAREpediatricsm
Odos nedirginanti apsauga nuo saulės tik su mineraliniais filtrais, skirta vaikams ir kūdikiams. Išbandyta ant jautrios ir atopinės odos nuo 3 mėnesių amžiaus. Kremo nekomedogeninė sudėtis taip pat apima specifines veikliąsias medžiagas, skirtas prižiūrėti ir drėkinti net mažiausių vaikų odos barjer..
26.00€
Be PVM:21.49€
Gamintojas: Cantabria labs HELIOCARE Modelis: HELIOCAREtol
Ypatingai gerai toleruojama sudėtis tik su mineraliniais filtrais. Lengva tekstūra suteikia nematomą padengimą net esant tamsiems odos atspalviams. Puikiai tinka jautriai, reaktyviai ir netoleruojančiai odai. Ši priemonė atitinka aukščiausius fotoapsaugos standartus. Su Fernblock®+ technologija, aps..
27.50€
Be PVM:22.73€
Rodoma nuo 1 iki 12 iš 12 (1 puslapių)