Meniu
Prekių krepšelis

Prausikliai

Gamintojas: Phyt's Modelis: phyts-creme-de-douche-nutrition-extreme
Bemuilis maitinamasis prausimosi kremas ypatingam švelnumui. Švelniai valo ir ramina odą. Augalinis prausiklis praturtintas taukmedžio sviestu ir argano aliejumi, skirtais nuraminti ir apsaugoti odą. Oda tampa minkšta ir glotni. 100% natūralios kilmės veikliųjų medžiagų, 10% iš ekologinių ūkių...
19.90€
Be PVM:16.45€
Gamintojas: AHAVA Modelis: Ahavablo
Gaivinantis, lengvai saldus vaisių ir gėlių kvapo dušo gelis valo ir drėkina odą.Privalumai:Nuplauna nešvarumus nuo odos paviršiaus.Nesausina odos.Atgaivina odą ir atpalaiduoja.Šis produktas yra:Be akoholiųBe sintetinių kvapikliųVeganiškasBe GMONaudojimas: masažuokite ant drėgnos kūno odos duše..
20.00€
Be PVM:16.53€
Gamintojas: ACQUA DELL’Elba Modelis: Elbablu
Švelniai plauna odą, suteikia jai švelnumo bei malonų kvapą išsaugojant odos pH (fiziologinį pH). Tinka plauti plaukus.Įmasažuokite į drėgną odą ir plaukus, kol susiformuos švelnios putos. Geriausia tai daryti, kuomet duše ar vonioje susidaro garai. Gerai nuskalaukite. Rekomenduojame naudoti vieną a..
25.00€
Be PVM:20.66€
Gamintojas: TangentGC Modelis: TsmSugar350ml
Cukrinis muilas yra parfumuotas, ekologiškas muilas, kuriam pagaminti naudojami tik tyri augaliniai aliejai. Cukranendrių pulpa išskiria muskuso aromatą, kurį supa įvairūs kvapai, pvz., kaštainio, šviežio pieno ar klevų sirupo. Panašiai kaip puikios vilnos megztinis – jis nuramins, kai Jums to reiks..
26.00€
Be PVM:21.49€
Gamintojas: PARCO 1923 Modelis: Parcokp
 „Parco 1923” produkciją sudarantys ingredientai ir kvapų natos – tai toli nusidriekusio Abrucio nacionalinio miško paveldas bei gyvybe alsuojančios gamtos energija jūsų kūnui ir sielai.Prausiklio sudėtis, sukurta pagal tradicinį vaistininkų receptą, maitina ir ramina kūno odą po romantiškų pas..
42.00€
Be PVM:34.71€
Rodoma nuo 1 iki 5 iš 5 (1 puslapių)